Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under augusti 2014

Av Annci Hultström - 4 augusti 2014 08:51

... har börjat, men såklart på tok för tidigt (vaknade vid 7.30) Fast iofs gör det inget, för jag var pigg. Och bara känslan av att kunna lägga sig på soffan och läsa var skön.

Men ack så svullen jag var när jag vaknade. Så det bidde en vätskedrivande som jag snart hoppas ska ge resultat.

Sen blir det frulle. Å packande. Å lite annat fix inför trippen... kl 15 drar vi.

Av Annci Hultström - 3 augusti 2014 23:14

... har känts lika mycket som den lördag vi hade igår. Summa summarum - 2 lördagar på en helg. Lyx!

Och hur var då dessa två lördagar? Börjar med den första...

Efter en sovmorgon, en frukost ute och en fetdump åkte jag, H, W och svägis in till Hamnkalaset. Vi strosade runt ett tag och gick sen för att äta lunch. När den var äten, och glass inhandlad, knatade vi mot scenen där herr Stenmarck skulle uppträda kl 16. Och vet ni vad?? Han var bra. Det var så personligt, avskalat och "vardagligt". Han sjöng fel - började om, tappade micksladden - började om, sågade publikens jubel vid fotknölarna - började om. Åsså skojade han massor med en tjej som hade sin möhippa där. Han tog sig liksom tid.

Efter det badade W i det bad de gjort i ordning i hamnbassängen. Märkligt... men vattnet var i alla fall tjänligt ;-)

Väl i stugan igen bidde det grillmiddag. Men sen bröt vi upp och åkte hem. Tyvärr.


Så var det dags för den andra lördagen. För mig började den redan kl 6 då jag vaknade av ett redigt åskväder. Det höll i sig i 1,5 timme så först efter det kunde jag somna om. När jag vaknade vid 9 kunde jag berätta för resten av familjen om det jag upplevt. De såg ut som fågelholkar, för de hade sovit sig igenom alltihopa minsann.

Resten sv. Dagen förflöt dock i sol. Och gäster. Både lunch å middag hann vi med. Å rosé i solen. Å glada barn. Å arga barn. Å blöta barn. Å... jag, massor helt enkelt. En härlig andra lördag!!

Tack raringar för besöket!!


Nu väntar bingen för i morrn drar vi...

Nattinatti!!

Av Annci Hultström - 2 augusti 2014 10:04

... myyyyycket trevlig kväll. Och natt. Vi satt ute och pratade å pratade till kl 01.30 Så härligt! Hade förvisso en filt över axlarna, men jag är ju nästan alltid lite frusen så det är ju inte konstigt. Inte blev vi störda av myggen heller. En alldeles perfekt sommarnatt alltså.

Nu ska vi ev åka på loppis och sen till Hamnkalaset. Det beror på när resten vaknar till liv... Blir det försent är det loppisen som får offras. Tyvärr.

Av Annci Hultström - 1 augusti 2014 19:45

... jag vet att jag sa att jag skulle skita i er... MEN (everything before but is bullshit, I know) i jag fick liksom lite tid över. H, W å svärmor åkte för att fiska. Svärfar ser på nyheter. Svägis med familj är påväg hit. Och jag, lilla jag, fördriver tiden på det bästa av sätt...


... i hammocken, med skvaller och rosé på en armlängds avstånd. Kan faktiskt inte ha det ett dugg bättre just nu. Faktiskt.

Av Annci Hultström - 1 augusti 2014 17:05

... ja, nu har sen äntligen börjat - SEMESTERN!

Inleder den med att svettas kopiöst. Bussen upp till landet har nämligen ingen (fungerande?) ac, så det är aaaaaaningen varmt. Tack å lov är det ingen superlång resa, så bara 25 min återstår av de 60 det tar.

Det blev en ok arbetsdag. Jobbet jag skulle hjälpa snubben med blev inte helt klart, bara för den enormt irriterande printern som bråkade konstant, så det fick jag överlåta... Men i övrigt kändes det som jag hade koll när jag gick. Det visar sig nästa vecka.

Var f.ö å klippte mig idag. Blev skapligt nöjd, men utan en plattång är det svårt att vara helt säker på resultatet...



Nä, hörrni - nu skiter jag i er för resten av kvällen. Tänker semestra. Njut och sov gott när det väl är dags.

Av Annci Hultström - 1 augusti 2014 08:08

... här och därmed även min sista arbetsdag innan semestern. Sköööönt!

Det blir en hektisk sista dag. Har lovat hjälpa en snubbe med en sak som nog kan ta en stund... åsså ska jag frosta av en frys. Vips kommer klocka bli 16 och jag kan kila hem.

Eller hem å hem... till landet ska jag. H & W är redan där, så jag tar bussen upp. Det är Norrtälje hamnkalas i helgen, så det tänkte vi besöka. Men vi åker hem i morgonkväll, för vi får besök på söndag lunch. På måndag drar vi iväg med min familj och firar pappa som fyller 70 på tisdag. Kommer hem torsdag och sedan drar vi söderut på söndag. Blir Lisebergsbesök och Ullared. Sen har vi några oplanerade dagar igen. Så det känns som det blir en alldeles perfekt semester.

Igår var jag ju själv hemma, så då hade jag ju inget att passa. Därför segade jag hem... åt middag på ett hak vid jobbet, med min kollega. När jag kom hem vid 19-tiden satt jag ute ett tag, sen tog jag tag i lite sysslor... diskade undan, slängde sopor, vattnade, hängde en tvätt, packade, sms:ade om viktiga saker med rara Sara (ja... alltså... min vuxen-glass blev kass och därför behövde jag proffsråd) och sen lade jag mig i en ok tid. Och vet ni vad? Jag har sovit GOTT inatt. Första natten på veckor. Det var en riktigt ok temperatur i rummet, så inga svett-drömmar i natt.

Nä, nu är jag snart framme vid jobbet. Önskar er en finfin dag!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards