Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2011

Av Annci Hultström - 24 januari 2011 20:15

... är något jag är mycket tacksam över. Det vet ni ju vid det här laget. Och det är något jag pratar mig varm om så fort jag får chansen. Och det ska jag få nu. Eller rättare sagt den 7/2.


De ringde nämligen från S:t Görans sjukhus idag och frågade om jag ville komma och prata lite på deras informationsmöte som de har för potieniella patienter. Det mötet var jag åxå på innan allt drog igång på allvar. Det är startskottet och något man måste gå på innan man kommer vidare. Jag minns att jag tyckte det var kanon att det kom dit en som faktiskt gjort open. En person som visste vad det handlade om. Hon berättade om sig själv och hur det gått för henne. Sedan fick vi andra ställa frågor.


Nu kommer det vara min tur att stå där. Pirrigt, men såååå kul. Ser fram emot det massor.


Så nu ska jag ägna dessa två veckor åt att skriva ner fördelar, nackdelar, tankar, känslor... sådant som kan vara av nytta för att ta det rätta beslutet.


Nu ska vi kolla vidare på "Narnia - Prins Caspian" som vi började kolla på igår.


Vi hörs i morgon. Sov gott å dröm sött!!

Av Annci Hultström - 24 januari 2011 10:14

Idag är jag trött. Och seg. Hade tveklöst kunnat ligga kvar i bingen en bra stund till. Normalt vaknar jag innan klockan (mobilen). Eller åtminstone när den ringer första gången. Men i morse ringde den 2 gånger och t.o.m klockradion gick i gång (reserven). Det händer aldrig annars. Pannknack har jag åxå. Och svullen som en julgris känner jag mig. Ingen bra dag med andra ord. Blä! Går det att spola tillbaks och börja om?!


Är ni redo för jämförelsebilderna? Om inte, blunda. För här kommer dom.


Svart BH = Startvikt

Beige BH = 85 kg (-38 kg)


      


Och nu, 76 kg (-47 kg)

          


Ja, man kan ju säga att det hänt en del. Sjukt mycket för att vara mer exakt. Nu är det c:a 12 kg kvar. Undrar hur jag ser ut då?! Var kommer det försvinna mest?! Jag hoppas på höfter, lår & mage. Men med Murphy´s lag så blir det väl tuttar, hals, ansikte och handleder. Typ. Men det visar sig. Följ med mig på resten av resan så får ni se.


Ha nu en bra dag. Det ska jag (försöka) ha.

Av Annci Hultström - 23 januari 2011 21:45

Nu är det söndagkväll och jag sitter här med en känsla av att blivit frånsprungen. Av helgen. 2 sjukt snabba dagar. Därför har jag även underpriroterat er. Men här kommer en sammanfattning av den.


Igår efter frukosten drog vi till Stinsen för att kolla på skolmässan. Tyvärr gav den inget av värde. Bäst är att besöka skolorna.


Efter lite shopping bar det av hem. H & W åkte iväg med lite grejor till förrådet och jag städade. Kl. 17 kom goaste Soffan & Davva. Kvällen inleddes med skumpa å V75. H fick ett system i present. Spännande var det och 5 rätt slutade det med. Tyvärr gav det ingen vinst. 22 millar hade suttit bra annars. Det hade han fått om han varit ensam vinnare. Men det var visst ett "lätt" lopp... för vinsten vid 7 rätt gav 4600kr. Men som sagt, nada. Tyvärr.


Efter middagen (en ruskigt god kycklinggratäng) åt vi tårta och efter att W somnat spelade vi "När och fjärran". Jag vann :-). Vid midnatt kilade de hem och vi däckade.


Vaknade utvilad 08:30. W var redan vaken. Precis om igår. Efter frukosten i morse ville hon baka. Så vi slängde ihop 60 frukostfrallor. Under jäsningen frostade jag av båda frysarna och gjorde (sen) lunch. När den var äten tog vi oss ner till simhallen för lite bad. Asmycket folk och kass simhall. Ledsnade efter 1 dryg timme. Kom hem, fixade lite och lagade middag. Nu sitter vi här. Nöjda efter en bra helg och ytterligare ett underbart avsnitt av Solsidan.


I morgon är det jobbdags igen. Men... snart är det helg igen. För veckorna går ju lika snabbt som helgerna.


Fick f.ö ett par stövlar av Soffan. Bruna boots, som hon inte använder längre. Skitsnygga och supersköna. Ska bara köpasulor till dom och kanske sula dom (är råskinn nu) för att de ska hålla bättre och inte vara hala. TACK vännen!!!!


Nej, nu ska jag ägna mig åt Narnia - Prins Caspian. En liten stund i alla fall. För sängen ropar mitt namn hör jag.


God natt & sov gott, vi hörs i morgon. Då tänkte jag bjussa på före/efter bilder. På mig.

Av Annci Hultström - 21 januari 2011 14:15

... liksom jag ha gratis tamponger?? I sånt fall, gå in här och registrera dig: http://www.tamponsforfree.se/Home.aspx. Det enda som krävs av dig är att du efter leverans svarar på några frågor du får i mailen. Låter inte det alldeles toppen? Tycker jag i alla fall, så jag har registrerat mig.


Nu är lunchen äten och bara 3 timmar återstår av dagen. Då bär det av till butiken med den gröna skylten med gul text. Ska handla mammadricka. Sen ska jag inhandla akryl-nagel-borttagningsmedel åxå för nu ryker naglarna. Man ska ju helst ta en paus efter ett halvår så naglarna får vila. Det är ett skäl. Men så tänkte jag sparar in på de pengarna åxå.


Varje gång kostar det 375kr och det ska göras var 3:dje vecka egentligen, men jag gör var fjärde vecka. Tänker man månadsvis är det inte mycket pengar... men slår man ihop det och ser till ett år så är man plötsligt uppe i en stor summa pengar... i mitt fall 4875 kronor. Gör man var 3:dje vecka är det 6500 kronor. Phu! Så viktigt är det inte för mig. Inte i år i alla fall. Då lägger jag hellre de extrapengarna på resan. Däremot ska jag ta ut pengarna varje månad och lägga de i en flaska. Vill liksom se besparingen live. Ha pengarna i näven när vi åker.


Nu utfodrades jag. En, enligt mitt tycke, gigantisk bulle kom i min ägo. Tänkte äta max halva om sisådär en halvtimme. De är så snälla. Tänker alltid på mig. Många gånger tackar jag faktiskt nej, men idag tyckte jag att jag kunde unna mig det när det är fredag och allt.


Vi hörs senare. Ha en fortsatt bra fredag!

Av Annci Hultström - 21 januari 2011 09:15

... TACK TACK TACK så innerligt för den fina presenten som låg i min brevlåda igår. Sååååååååå fina! Jag blev innerligt glad! PUSS på dig!


Undrar ni vad jag fick? Jo, det ska ni få se:

  

Dessa überfina tossor har Marre knåpat ihop alldeles själv. Ljuvligt fina!!


Nu tänkte jag visa er före- och efterbilder på hallen. Ok, vi kör.


FÖRE

  


EFTER

  


Visst blev det fint??? Ska upp med ett par tavlor på en sidovägg + en bordslampa på skåpet under spegeln. Och tänk - vi höll sams. Ett bra tecken för äktenskapet sägs det.


Åsså ett par bilder under förvandlingen:

    


Avslutar med en bild på den finaste ungen i världen:

   


Tänkte bjussa på ett par bilder på mig själv åxå. I underkläder. För jämförelsens skull. Men jag besparar er det just nu. Ber att få återkomma. Då har ni något att se fram emot... hahahahahaha...


Förresten, vi var ju på skolinfo igår igen. Det var den "vanliga" kommunala skolan i området. Den jag redan innan dömt ut p.g.a rykten. Men WOW - där hade vi en riktig skola. En skola med både gympasal, kemisal, slöjdsalar, musiksal (med mängder av instrument), bildsal. Och fin var den. Ombonad, fint inredd. Ja, perfekt helt enkel. Men det är ju det där med språket. Engelskan. Den har den iofs från förskoleklass åxå, men i mycket liten utsträckning (lite spellekar, sånger på engelska). Kanske vi får göra avkall på det. För det kändes så rätt i övrigt. För oss alla tre. W kände sig hemma på en gång och flera av kompisarna kommer att gå där. Men en skola återstår. Vi ger den åxå en chans. Såklart.


Ikväll blir det fredagsmys. MED ett glas vin. Inte utan som förra veckan. Let´s dance blir det. I alla fall för oss med snippa. Den andra typen i  familjen uppskattar inte det programmet lika mycket. Hmmmm... konstig prick.


Önskar er en fin dag. Ta hand om er!

Av Annci Hultström - 20 januari 2011 23:43

...gifta,trots att vi tapetserat ett rum ihop. Jag blev mer än nöjd!!!! Bilder kommer i morgon. Nu - sova. God natt,sov gott!

Av Annci Hultström - 20 januari 2011 16:00

... vinter igen. Det gör mig glad, för det blir ljusare. MEN om det är så att snön har för avsikt att smälta bort, för att sen frysa igen, inom snar framtid - då kan den vänligen hålla sig borta. För DET suger.


Idag har jag slutfört det lååånga projektet med att uppdatera kundregistret. Känns skönt! Bortsett från det har dagen varit rätt lugn. Det har varit bra, för jag är lite trött idag. Och vi som bara måste tapetsera idag. Ingen bra kombination.


Men innan det ska vi till en skola till åxå, den kommunala i området. Nästa är på lördag och sedan lördagen efter det. Phu... inte lätt detta.


har stundvis suttit och drömt mig bort till Thailand åxå. Vi har ju tänkt bo ett par nätter i Bangkok och jag har fått lite tips från en thailändsk kvinna på jobbet. Hon är uppvuxen där. Alltså, man kan bo så gryyyyymt lyxigt där för inga pengar alls. 4-5 stjärnor för 400kr/natt. Så vi ska fläska på rejält och leta ett som får kosta uppemot 1000kr/natt. Då borde det nästan ingå egen betjänt. Tror ni inte?   


Nej, hörrni... nu tömde jag min trötta hjärna helt. Så vi hörs helt enkelt ikväll. Eller i morgon. Oavsett - må gott till nästa gång.

Av Annci Hultström - 19 januari 2011 22:30

... imponerade inte lika mycket på mig som på maken. Den var förvisso otroligt fräsch, ny inredning, fina färger, mängder med elektronik. MEN... det känns som att den fina ytan döljer något. Fick ingen bra magkänsla. Fick känslan av att de köper eleverna med just yta/finish/prylar. T.ex så får alla barn en bärbar Mac från klass 3... hmmmm... Ni som känner mig vet att jag inte är mycket för status. Sen kan man ju se det som en nytänkade skola, en skola för framtiden. Men... nja... Vi får tänka lite till helt enkelt. Men skulle den nu hamna på listan så är chansen att få en plats inte speciellt stor... då skolan, redan innan skolvalet är gjort, är fulltecknad.


Ska på en tredje skola i morgon. Och en fjärde nästa lördag. Och senast 6 feb ska vi ha bestämt oss.


Nä, nu ska jag krypa till kojs. Är trött. Gäspade mig igenom filmen "Salt".Faktiskt en riktigt bra action. Normalt ser jag inte den typen av film, men Henrik fick välja HELT fritt kvällen till ära. Generöst av mig va´?? ;-)


God natt, sov gott. Vi hörs i morgon!!



Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards