Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 6 februari 2014

Av Annci Hultström - 6 februari 2014 18:24

... sprida sig. Det mesta är packat. Soporna är slängda. Ljusen är tända. Middagen är äten. Vinet är intaget (holy mother of God vad gott det var/är... mer kvarstår).


Bara lite smått kvar. Sen blir det soffan och insupa friden.

I morgon ska jag upp i ottan för att promenera till centrum för provtagning (årliga tester efter min gbp). Allt för att göra mig själv så trött det bara går. Vill sova på planet för att komma i fas. Kanske borde jag rycka med mig ett par av de morfintabletter jag fick efter open... de sov jag gott på ;-)

Av Annci Hultström - 6 februari 2014 16:25

... var sista arbetsdagen avklarad. Wohooooo!!!

Nu bär det av hem. Laga middag. Äta (ett glas vin ska få förgylla måltiden). Packa. Plocka i ordning. Slänga sopor. Duscha.

I morgon eftermiddag kommer huspassaren att flytta in, så huset måste piffas lite åxå. Men det ska jag nog hinna någon gång efter midnatt... Zzzzzzz...

Av Annci Hultström - 6 februari 2014 13:21

... bort:

Av Annci Hultström - 6 februari 2014 13:19

... my day:


Anledningen? Jo, för en vecka sedan sa jag åt en kille här att han måste gå till läkaren. Hade hört honom hosta ett par veckor och den lät bara värre och värre för varje dag. Så han åkte, efter lite påtryckningar, till City akuten. Där fick han penicillin och hostmedicin. Och nu mår han bra.

Som tack för att jag tvingade iväg honom fick jag blommor och orden "Thank you for having me go to the doctor". Är inte det bara så gulligt?! Jag blev superglad och kommer leva länge på det.

Åh, så överglad jag är över att få lämna det här gråtråkiga vädret i morgon. Varför kunde inte snön ha fått stanna månaden ut åtminstone?! För barnens skull. W har i alla fall hunnit bygga en snögubbe. I lördags. Men i måndags hade dess utseende förändrats avsevärt. Allt pga regn...


Boooooring!!

Såg förresten några bra och tänkvärda rader en dag. Avslutar med att dela de med er:

[Bild]

Av Annci Hultström - 6 februari 2014 06:41

... ihop timmarna till lyft igår var det nog ett önsketänkande när jag fick det till drygt 33 timmar. För i detta nu är det 31 timmar... Åh, vad skönt det skall bli att sitta på ett plan i 10 timmar och göra nada.

Nu måste jag sätta fart. Ska kila lite tidigare idag med, så jag tänkte vara på jobbet lite mer i ottan.

Ha en finfin dag. Det ska jag!!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards